kuolema

Runoilija Merikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappirunoilija joka purkaa sieluaan kirjoittamalla. Luonto tärkeä elementti elämässä. Vanheneva nainen joka etsii itseään tänne minä itken suruni puran tunteeni säilytän järkeni
 

aamun usvassa
kääriydyn peittoon
astelen paljainjaloin ruohossa
huomaamatta kylmyyttä
kuljen viimeisiä askeleita
tyhjiä ajatuksia
kohti merensyliä
unohdusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Hyvää synttäriä.

Kohtalokkaan oloinen otsikkoa myöten, mutta hyvin kaunis runo.

hieno koskettava.
ajatus on että jotain
syntyy uudeksi. hyvä

Tänään moiset mietteet unholaan ja koko päivä yhtä juhlaa. Onnellista synttäripäivän iltaa.

~koskettava on runosi kuolema,
Sydämellistä Syntymäpäivää~

Kaunista. Hyvää syntymäpäivää!

Kamalan koskettavaa oot runoksi pukenu.---Kaikesta huolimatta onnellista syntymäpäivää.

Erittäin hieno, mutta kohtalokkaan tuntuinen runo. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄ SINULLE!

 

Käyttäjän kaikki runot