Ei hänen ole enää sinun
ei
usko jo
turhaan rakkauttasi enää ruokit.
hän on jatkanut jo eteenpäin
hän on kuuluva jollekin toiselle, ei sinulle
sinä olet nyt yksin
yksin
ruoski rakkautesi ja työnnä mielesi kellareihin häpeämään epäonnistunutta suhdetta
älä päästä enää pinnalle, anna riutua sinne
pois silmistä, pois mielestä, niinhän ne sanovat
nosta leuka pystyyn ja näyttele taas ettei se haittaa
että jaksat tämänkin kunnialla
vain öiden pimeydessä kyynelillesi on tilaa
vain pimeään tyhjyyteen voit tuskasi huutaa
mutta nyt
sulje porttisi, älä päästä ketään lähellesi
älä anna enää kenenkään hajoittaa mieltäsi
ei sitä riskiä ei saa enää ottaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi