minä olen niin tyhjä
suruistani uupunut
minä olen iloinen sinun ilostasi
mutta samalla niin pohjattomasti
omasta surustani murentunut
kun kääntäisit selkäsi
antaisit minun vain hajota
unohtaisit, olisit edes julma
mutta ei
sinä silität pahanolon pois otsaltani
kuuntelet ja lohdutat
vaikka tiedät että se olet sinä
ketä suren
sinun lähtösi saa minut hajoamaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi