Eikö kukaan vois
viedä tän kipeän ikävän pois?
Eikö kukaan vois
pyyhkiä nää kyyneleet pois?
Eikö kukaan vois
viedä minut täältä pois?
En kestä ikävää!
En kestä kyyneleitä!
En kestä olla täällä ilman sinua!
Selite:
24.1.2007 Miksi ei voi ikävä hellittää?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tosi kauniisti kirjoitat. Niin ja hyvää syntymäpäivää:)
Tulee mieleeni se että,
vahvoille annetaan.
Kyyneleet kun sanotaan olevan sielun peili,
ja kuka ei haluaisi välillä kirkastaa näkymää.
Riipaisevan realistista "huutoa" - sisältä.
kaihoisa teksti kaikin puolin.