Etsien mennyttä
vailla suuntavaistoa, tietoa sijainnista
Vaikea tähän päivään pysähtyä
ja nauttia
pitkästä, yhteisestä elosta
Historian toisenlaisen
jos olisimme kirjoittaneet
olisinko jo perillä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi