Tunnen sen
kätesi jäljen iholla
hellän hipaisun poskella
vaikket koskaan ole minuun sillä tavalla koskenut
Olet kaasupallo taivaallani
valoni pimeydessä
rohkeuteni pelon hetkellä
Et ehkä voi taakkoja puolestani kantaa
mutta hetkeksi voit henkiseen syliin nostaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi