Koivikossa heinäin alla
piilossa on salaisuus
Muisto valvotuista öistä
yhteisistä karkeloista
Sinne turvapaikan rakensin
peikonpesän piskuisen
Siellä hoivaan niitä
onnen sirpaleita
sydänvesiäni kuivailen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi