Mitä on lopun takana?
Kultaisia onnenkartanoita,
vaaleanpunaisia pilvilinnoja hopealla maalattuja
tai mätäneviä ruumiita,
särkyneitä sydämiä palasina kivisillä labyrinttipoluilla
tyhjyys
tunnoton, kasvoton ikävä
Optimaalisin strategia vaikea tavoittaa
Onko meille enää mitään jäljellä
näissä huoneissa pienentyneissä?
Eilispäivien auringonpaisteista, kuutamohangista
voiko tulevaisutta edes rakentaa?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi