Vanha - Uusi rakkaus

Runoilija Letittää Tuulen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2017 9:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1964

///Onneni on elämäni rauhallinen rytmi, omassa tahdissa. ©
 

Vanha, uusi rakkaus

Suru sydämeeni saapui.
Loukkaukset, pahat sanat tappoivat, kuolettivat kaiken.
Uudet tunteet tulevat hiljaa, varovasti, ujosti.
Annan uuden tulla tunteineen, kosketuksineen,
tuoksuineen.
Tuoksunsa huumaa, hengityksensä kuumaa.
Kovertaa hän tilaa itselleen sieluuni, sydämeni ruumaan.
Muuttaa sinne asumaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot