Tunne - järki

Runoilija Letittää Tuulen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2017 9:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1964

///Onneni on elämäni rauhallinen rytmi, omassa tahdissa. ©
 

Anna tunteen joskus viedä,
huomaat, että itseäsi paremmin siedät
ja sydämessäs tiedät,
mikä oikein on.

Kun joskus järkesi jäädytät
ja tunteelle tilaa annat,
usko mua, onnellisuuteen päädyt,
kun rakkaudelle sijaa annat.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

viisas

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot