Nimetön

Runoilija Letittää Tuulen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2017 9:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.2.1964

///Onneni on elämäni rauhallinen rytmi, omassa tahdissa. ©
 

Miltä tunteet kuulostaa,
voiko niitä haistaa, maistaa?
Haluatko tunteeni nähdä, tuntea?

Rakkaudessa kaikki on mahdollista.

Anna mun olla sulle
hellyyden haltijatar,
tunteiden tulkki,
rakkaudenlähettiläs.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot