Valssi

Runoilija 22d6759aecfc4b4983d227c6d4d15611

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 23:15

Asuinpaikka: 461fedf9b18477a1446797bfb42178a7
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja taas lyön ilmoille ensimmäisen tahdin valssista

Se kuulostaa maailman korvin vain korkin rasahduksena

Askeleet ovat jo ajat sitten syöpyneet muistiini

Ja näin kutsun teidät kaikki taas tanssiin

Vanhimmat ja uskollisimmat kumppanini

Demonini

Jospa tällä kertaa minä saisin edes viedä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mie voisin ehkä tulla, mutta voipiko rollaattorin kanssa tanssata?
Saatte viedä!
 

Käyttäjän kaikki runot