Peto

Runoilija 22d6759aecfc4b4983d227c6d4d15611

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 23:15

Asuinpaikka: 461fedf9b18477a1446797bfb42178a7
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Se vaanii minua
...Aamuin illoin
Se on jo liian vahva
Se kasvaa
Päivä päivältä
Vain hetki sitten se näytti niin pieneltä
Niin vaarattomalta
Se on jo niin lähellä

Eikä se koskaan ole  kaukana ollutkaan

Yritän tuhota sen järjellä
Huudan sille hiljaa

OLET VAIN TYHJÄ TYYNY!

Se vain nauraa...
Ja joka ilta se on vieressäni
Hymyillen
Tietäen 
Kohta se on tarpeeksi vahva

Nielemään minut kokonaan
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa tekstiä. Jään miettimään, että tarkoitatko pedolla tyynyä, vai jotakin muuta.
Sitä mitä siltä tyynyltä puuttuu
 

Käyttäjän kaikki runot