Food Fight!

Runoilija 22d6759aecfc4b4983d227c6d4d15611

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 23:15

Asuinpaikka: 461fedf9b18477a1446797bfb42178a7
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Istun ja katson

Tuntuu kuin kuolisin nälkään

Tuskin jaksan nostaa kättäni

Minun pitäisi sanoa jotain

Kieltää  heitä

En jaksa

En uskalla

Olinko joskus kuin he?

En muista

Niin nälkäinen

Ja siinä he leikkivät juhla-ateriallaan

Heittelevät sitä toistensa kasvoille

Kaatavat sitä pöydille 

Lattialle

Sotkevat jopa seinät sillä

Ja minä vain katson

Nääntymäisilläni


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielestäni oikealla ruoalla ei pidä koskaan leikkiä. Täytyy saada syödä arvokkaasti.
 

Käyttäjän kaikki runot