Kirje

Runoilija 22d6759aecfc4b4983d227c6d4d15611

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.9.2015
Viimeksi paikalla: 25.8.2018 23:15

Asuinpaikka: 461fedf9b18477a1446797bfb42178a7
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tämä on sinulle rakkaani

Sinulle jota olen aina himoinnut, pelännyt ja rakastanut

Päämäärälleni

En tunne enää kasvojasi

En tiedä nimeäsi

En huumannu tuoksustasi

Mutta joinain selvinä iltoina, kun käytän itsestäni kaiken ja keskityn

Piirteesi muodostuvat viereiselle tyynylle

Ja hetkeksi unohdan ettet ole olemassa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava.
Pidin kovasti Nämä sanat jäivät mieleen Sinulle jota olen aina himoinnut, pelännyt ja rakastanut
 

Käyttäjän kaikki runot