On niitä hetkiä jolloin tuntee vain surunsa. Kaukaisina muistoinaan nuo valoisat ilonsa. Elossa olemisen huomaakin silloin, kun oivaltaa tuon kaiken rajallisuutensa. Aistien tuohon kaikkeuteen liitetyn omansa kiitoksellakin vastaanotetun pienuutensa. Opetella hiljaa sisimmässään rakkaistakin kantamuksistaan toisinaan luopumaan.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit