Kaipaan vuorokaudet soikeiksi
kaipaan kaikkea elettyä
ikävöin elämättä jätettyä
Kaipaan sitä
jotka jäi tapaamatta
Ikävöin niitä käsiä
Vaikka minulla on kaikki
kaipaan sinua.
kaipaan kaikkea elettyä
ikävöin elämättä jätettyä
Kaipaan sitä
mikä jäi saamatta
niitä hetkiä jotka jäi elämättä
niitä ihmisiä
jotka jäi tapaamatta
Ikävöin niitä käsiä
joihon jätin tarttumatta
unelmia jotka jätin unelmoimatta
sanoja jotka jätin sanomatta
Vaikka minulla on kaikki
kaipaan kaikkea sitä
mikä jäi saamatta
Vaikka minulla on hänet
ja kaikki se rakkaus
Vaikka minulla on hänet
ja kaikki se rakkaus
kaipaan sinua.
Selite:
Kankeaa se on pitkän sulkeutuneen kauden jälkeen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koen omakohtaisuutta.
Runossa annos elämää!