*

Runoilija Dada

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.8.2015
Viimeksi paikalla: 8.9.2023 10:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Koira söi kellon,
se sai rytmin 
ja ajan
rutiinin

Varvistellen

kuluvat kukkivat
äänekkäät viikot

hiljaa, niin hiljaa
ne taittuvat taas

kääntyvät taakse
ja pian unohtuvat



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, ajan myötä helpottaa, heh heh.
Hyvin sanottu. Kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot