Ikävä on kaipauksen maata

Runoilija Dada

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.8.2015
Viimeksi paikalla: 8.9.2023 10:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Hautasi äärellä
pidättelen itseäni

niin haluaisin poistaa
tuon routaisen maan

kaivaa lumet ja jäät
pyyhkiä jäniksen loikan

pyyhkiä kaiken pois -


Hautasi äärellä
mietin miten kylmä
sinun on ollut.

Mielessäni
tartun peittoon
lämpimän punaiseen,

jolla sinut peitin

nostan reunaa
kohden leukaa

ja silitän surua sileäksi

-

Nuku hyvin pieni isoni.

Ikävä sanoittaa 
kaipaukseni maata.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan vieläkin syvästi osaa suureen suruusi.
Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot