Itsekateus on kalvava tauti

Runoilija Dada

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.8.2015
Viimeksi paikalla: 8.9.2023 10:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Piirrä aarrekarttaa
hän siinä kehottaa

   piirrä, piirrä

tänään huominen!

Kerro unelmat
kuvita tarinat

etsi aarteet
   luokse toiveiden


*


   Unessa
hän seisoi vakaana

  - nuorena
ja varmana
sanoistaan

   tuo vieras minä

Sieltä kaukaa
aikojen takaa

itsestään
   niin selviytyjänä




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsensä kanssa on hyvä tulla toimeen, aina.
Niinpä :)
 

Käyttäjän kaikki runot