nimetön

Runoilija Luciferina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.8.2015
Viimeksi paikalla: 3.11.2015 7:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.11.1998

 
Sä et ymmärrä
Oot liian pieni vielä
Nuori ja viaton
Paitsi ettet oo ollut viaton pitkään aikaan
Kokenut maailman
Erilaiset ajatusmaailmat
Erilaiset maailmat
Tajuat mua
Autat mua
Samalla vaan pahennat tilannetta
Olemalla oikees
Taas kerran
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot