Pää hajoo

Runoilija Luciferina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.8.2015
Viimeksi paikalla: 3.11.2015 7:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.11.1998

 
Pää hajoo
Mä en haluais nähdä huomista
En edes tätä iltaa
En kuitenkaan uskalla nukkua
Varsinkaan kun oot niin kaukana

Tahtoisin olla lintu
Olla vapaa
Lentää kauas pois
Kauas kaikesta vanhasta
Mut mitä se auttaa
Demonit seuraa perässä

Ahdistaa
On ahdistanut ihan liian pitkään
Pelottaa että tää kaikki päättyy
Pelottaa ettei ehkä päätykkään
Että jään taas rannalle makaamaan
Samalla kun kaikki katoaa
Mä haluan että ne lähtee
Ei, mä haluan lähteä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot