Vaihtoehdot

Runoilija Luciferina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.8.2015
Viimeksi paikalla: 3.11.2015 7:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.11.1998

 
Vaihtoehdot on taistele tai pakene
Liian heikko tappelemaan
Pakotie suljettu
Parempi vaan jäädä aloilleen
Oottaa maailmanloppua
Kaikkeen tottuu aikanaan
Pakko, tai sit se on lähtö
Junia ei kulje enää
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ole syytä maailmanloppua odotella.
 

Käyttäjän kaikki runot