5 tähden hiekkatie

Runoilija paimentytön YÖ



Miljoonan valovuoden
päässä,
viiden tähden hiekkatiellä
varmasti vastassa joku on

...mutta yksinkin on hyvä.

Selitysten tietokirjasta
sivulta 7
vapautta ei löydy,
selvityksiä kylläkin...
kokonaisen tiedon kolmikaistaisen
moottoritien verran.

Vaikka kiva olisi se jos
semmoinen faxina
yö pöydälle tippuisi
niin osaisi väistellä
yön ritareita
ja pimeyden prinssejä

...sekä heidän
kaiken karavaisia
ystäviään....

      

             piste.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. 
Sellainen faxi ois kyllä hyvä. 
kiitos kommentistasi.
Omaperäinen, inspiroiva runo
tiedä sitten tuosta inspiroivasta.......nyt kun luin tota uudestaan niin täytynee hioa sitä vähän vielä...kiitos tulkinnastasi
Älä ole turhan vaatimaton. Runosi on hyvä. 
 

Käyttäjän kaikki runot