univalo

Runoilija paimentytön YÖ




Kumpa lamppu sammuisi
ja uni tulisi...
peittelisi..
suutelisi otsaa...
laittaisi tyynyn hyvin...
ottaisi kainaloon tuhanneksi vuodeksi joka yö..
eikä koskaan päästäisi pois
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot