Käki kuusen kainalossa kukkuu kaiken aikaa
kuuluttaa päivää päättyvää
ken kuulee sen sävelen iloisen tietäen
ei se mik`vain kierrähtää elo mainen päätykään
ennen kuin huomaatkaan
jo kainalossa oot huomenen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi