Tarvitsen

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 27.9.2024 6:09

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Ystävyys on niin tärkeä,
ettei sitä saa särkeä.
Se herkästi pakoon juoksee,
ja haavoittuu, jos koskee.

Enhän ole pelkästään tiellä,
kun löysit jotain parempaa?
Tarvitsen juuri sinua siellä,
en kestä yksin kauempaa.

Tulethan tänne takaisin?
Tahdon vastaan tulla.
Olen mennyt sekaisin,
puhuin kuin mieltä vailla.

Jos edes vähän välittää,
tahtoo tunteitansa selittää.
Hiljaisuutta täytyy siis estää,
jotta loppuun asti voimme kestää.

Selite: 
No taas laitoin tällasen.. anteeksi anteeksi sille joka.. :( Mut jos joku tykkää niin ehkä se = anteeks (09.09.03)
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja sai miettimään,kiitus hienoista runoista..keep on going*hymyy*

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot