kumpaako kuuntelisin tänä iltana?
molempien vietäväksi suostuisin
noiden todella uskomattomien
toinen tuttujenkin tarinoissa
pienistä salaisuuksistaan
paljastuu suuria totuuksia
ja kaikkihan sen tietävät
että nämä ovat vain unelmaa
toinen jopa kirjojen sivuilla
kumpikaan ei toteudu elämässäni
mutten niitä helpolla unohdakaan
kiehtovan vai kauniinko valitsen?
Selite:
vaihteeks alko runon teko otsikosta (KMT tietää;) Mut tällä kertaa siitä tuli ihme kyllä semmonen idea, jonka ite hyväksyin :P saas nähä... niin ja otsikkokin alkaa tarkotuksella pienellä alkukirjaimella ;) (19.06.05)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää on kyl tosi ovela runo. Ja siks just hieno.
Ota molemmat! Runosi kuvailemassa seurassa ei tule olemaan tylsää. Jätät lukijan miettimään.
Mielenkiintoinen, hyvin toteutettu runo. Jättää todellakin tilaa lukijan tulkinnalle.
Mielenkiintoinen kysymys. Hienosti se kysymys runossa...
Mie kyllä tykkäsin tästä. Koska itelläki mietityttää et mitä valitsis..
Kaunis, ja hyvin kirjoitettu runo.. "juoni" säilyy!
Pidin kovasti tuosta salaperäisyydestä;)
Kaikki tarvitaan...jokaisella on aikansa ja paikkansa.
Hyvä pohdinta.
Täst pidin...En kyl tiiä miks
Todellisuus voi olla tarua ihmeellisempää.
tää on kiva. <: tykkäsin tosi paljon. hmm.
Sivut