Uni ja valvemaailma
Fakta ja fiktio
Sekoittuu
Toisiinsa
Niiden rajamailla pakokauhu
Eikä paluuta ole
Jokainen kerta
Rankempi toistaan
Jonain päivänä
En enää tiedä
Kumpaa pitäisi uskoa
Rajatilahäiriö
Vai Skitsofrenia
Tulevaisuuteni(ko)
Selite:
Samaa kuin edellinen...Ajoittain todella pelottavaa! Tänään vielä kuitenkin kaikki hyvin:)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi