Äänelläsi
Kosket sisintäni
Sormillasi
Hivelet pintaani
En ymmärrä
Kuinka rumana
Rakkautesi näenkään
Ja silti silmistäsi
Luen
Kosketuksestasi
Tunnen
Olevani
Väärässä
Ja huipulla
En voi enää vastustella
Vaan
Uskon sinuun
Vaikertaen
Anoen
Tunnustaen
...maailmasi on niin kaunis...
Sylissäsi
Nielaisen kyyneleeni
Huokaan
Rakastan sinua
Selite:
Sinä saat minut tuntemaan välillä jotain, mitä en olisi koskaan uskonut tuntevani. Pitämään itsestäni, vaikka sen ei pitänyt olla mahdollista. Sussa täytyy olla jotain vikaa;)...olen onnellinen...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvänmielinen teksti, ei voi oikein uskoa tunnetta ja tilannetta, mutta totta se vain on. Hieno asia, eikö vain? =)
Aetova rakkauven tunnetta!!
Sillon jos immeine tuntoo olevasa onnelline on sielunelämä kunnossa.
Pehmeästi ja lempeästi kulkee tämä kaunis rakkausruno.
Epäuskoisen onnellista keinuntaa on runossasi. Hyvä!