Hetki vain
Silmänräpäytys
Ja kaikki ohitse
Vain antaakseen lisää
Huomista
Ja taas huomista
Eilinen kuoli
Poistui parrasvaloista
Valehtelee vakavana
Olemattomuuttaan
Vaeltaen varjoissa
Vain hyökätäkseen
Heikkona hetkenä
Mainoskatkona
Näytökseen nimeltä:
"Tänään; huomisen muisto"
Rakkaustarinasta
Kauhuun
Ja takaisin
Savuna ilmaan
Tuhkana tuuleen
Elämä
Päivästä päivään
Selite:
Sekavaa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä on hyvä rytmitys! Ja hyvin käytetty sanoja!
Eilisen muistot pysyvät meissä ja ilmaantuvat esiin kun vähiten niitä kaipaa.
Hieno koskettava runo.