Katsoessani sinua
virheesikin olivat täydellisiä
hiussuortuvasi silkkiä
pehmeää ja kaihoisaa
Sanoisinko täydellisyyden olevan
vain pelkkä käsite
tulkinnanvarainen lausahdus
kun rakkaus tekee tavallisesta kaunista
kauniista ihmeellistä
voisinpa katsella sinua koko päivän
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi