Se kun haluaa
puhua sanojen kadottua
nykäistä toista hihasta
sanoen yhden lauseen,
kolme sanaa
ja suu on kuin liimattu
Katso silmiini sinisiin,
sinun ei tarvitse tehdä muuta
ymmärtääksesi hiljaisuuteni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi