Aamun noustessa
ajatuksesi kasaat
Haaveita, unelmia
koitat kurkottaa
Ovat koottuja
pienistä toiveista
mahdollisuuksista
kadotetuista
Viimein
on sinun vuorosi
kasvaa ankanpoikasesta
joutseneksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi