kuvittele etten edes ole täällä
en halua olla tiellä,
en halua häiritä
kunhan vain hiivin tässä hiljaa
ja kerään itseäni -
yritän koota kokonaiseksi.
Selite:
Ole rauhassa vain,
yritän olla mahdollisimman ripeä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi