Rakkaus,
läheisyys,
kahden ihmisen,
Niin pienen,
viattoman,
elämän se synnyttää,
Sinua ja minua,
hänessä.
läheisyys,
kahden ihmisen,
Niin pienen,
viattoman,
elämän se synnyttää,
Sinua ja minua,
hänessä.
Selite:
Eräälle nuorelle parille,kun heille syntyi eilen poika...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, hyvä runo... hyvin aiheeseen sopiva.
pidin todella paljon
Sivut