Oon vuokralla,
kuuntelen,
sydäntäni,
joka kysyy multa mikä vuosi on,
en sormiasi tunne,
en kärkeä kielestäsi,
en mitään mä tunne,
Ei mul oo ikävä,
elänkö,
en kosketustasi tunne,
enää,
miks en tunne,
sitä,
en tiedä,
Kahvi kylmennyt,
en ehkä saa sanotuksi,
sitä mitä haluun,
mulla on ikävä kosketustasi,
käännän radioo kovempaa,
kirjoitan sinusta runoja,
tarinoita,
muistoja meistä,
unohtaen elämän,
kenen takia,
Sano se mulle,
mitä haluut,
muista en uskalla kaikkee sanoa,
mitä ajattelen,
yksin on vaikee,
ymmärtää elämää,
siksi haluun sut,
et oot vierelläni,
viet mut onneen yhteiseen,
Kysyn itseltäni,
mitä kuuluu sulle,
nyt,
kun et vastannut kutsuuni,
yhteiseen elämään,
sitä kanssani viettämään,
syytä mulle milloinkaan sanonut,
olinko vain vuokralla,
sulle.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus kaikki on vain lainaa, eikä aina omasta tahdosta edes...ja miten voisi ottaa omakseen jonkun, jonka joku toinen on jo ottanut...tuskin mitenkään. Herkkä, kaipaava, kysyvä runo, johon ei vastausta olisi helppoa varmaan antaa...hyvä runo.
Sivut