Aurinko hiipinyt taivaan rannan taa,
järvi tyyntynyt päivän myrskyistä,
Salamoista,
Sateista,
Minäkin elokuiseen yöhön nukkumaan käyn,
sinä mielessäin,
Kesäinen päivä.
järvi tyyntynyt päivän myrskyistä,
Salamoista,
Sateista,
Minäkin elokuiseen yöhön nukkumaan käyn,
sinä mielessäin,
Kesäinen päivä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanasti elokuisen eloisa runo.
Onnellinen.
Sivut