En sanoja löytänyt,
en kirjaimia,
olin vaan,
Istuin,
ja katoin tietokoneen ruutua,
Näppäimet,
mustat,
joissa kirjaimia numeroita ja muita väkkyröitä,
No mitä sitten,
ei mitään,
edelleen katsoin tietokonetta,
näppäimiä ja ruutua,
Kuin tyhjyyttä,
joka yritti sanoa jotain,
en vain ymmärtänyt,
Sitä,
miksi minun pitäisi kirjoittaa,
niin kirjoittaa runo,
jostakin,
jollekin,
En ymmärtänyt,
siksi en kirjoita.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tyhjyydestä ja runon
olemattomuudesta.
Kiva
Kirjoitit sä, tyhjyydestä... ehkä ei muuta sitten ole... hyvä runo.
löydä oikeita kirjaimia.. mutta aina jotain on tullut joskus ehkä myöhemmin
€&))****°°§§ ,, ohilyöntien jälkeen.
Sivut