Trooppinen kukka

Runoilija Metsänhaltija

Trooppinen kukka
Hauras kämmenelläni

Rakastan häntä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On mennyt jo menojaan kauan aikaa sitten... murskasin sen kämmenelläni, kuvainnollisesti
 

Käyttäjän kaikki runot