Alla taivaankannen

Runoilija Metsänhaltija

Alla taivaankannen
Yksin olen
Musta avaruus
Sieluni synkkyys
Aurinkoa
Lämpöä
Ei syvimpääni asti riitä
Ei sieluani ne lämmitä
Vain tyhjyys
Ja sisällä kalvava autius
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot