Vampyyrit

Runoilija Metsänhaltija

Vampyyrit yössä
Suupielet veressä

Nahkasiivet ilmassa kiitävät
Taivaalla tummalla siintävät

Kuun valossa
Maagisessa kajossa

Saalis kynsissään
Se ei karkuun pääsekään

Pesäänsä saapuvat
Saaliinsa jakavat

Fantasiaako
Vai tottako
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot