Sakura

Runoilija Metsänhaltija

Kirsikan kukat
vaaleanpunaiset, hauraat
vertauskuvia
ihmiselämän lyhyen
levon mielelle suovat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

levollinen kaunis
 

Käyttäjän kaikki runot