Aina jäljilläni

Runoilija tarina_trrrauma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.12.2023
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 17:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä on tarinoilleni/novelleilleni pyhitetty tilini, joka kulkee nyt nimellä tarina_trrrauma. Halusin erotella runoni ja tarinani kahdelle eri käyttäjälle, jotenkin se tuntui selkeämmältä, että trrrauma kirjoittaa vain runoja ja tarina_trrrauma tarinoita 😄 

Terveisin,
runoilija trrrauma
 
Se tuli taas. Palasi mun luo, tukehduttaen minut omaan pienuuteeni. Siinä se kyllä onnistuu. AINA..

Osasin odottaa sitä. Mä nimittäin tiedän, ettei sen läsnäolo ikinä katoa kokonaan mun elämästä. Se pysyy aina jäljilläni. Se seuraa mun jalanjälkiä, löytää minut mistä tahansa. Vaikka mä yrittäisin piiloutua, niin mestarillisesti kuin sen osaankin, niin silti, se ei kadota vainuaan minusta. Se löytää minut kyllä. Se haistaa mun pelon.

Se löysi minut kauan aikaa sitten ja livahti mun tarinaan, elämäni kirjan sivuille, eikä edes kysynyt lupaa tulla. Siitä lähtien se on ollut liian monella kirjani sivulla mukana. Käsiala niillä sivuilla on tahraista ja tärisevin käsin kirjoitettua. Verellä kirjattuja lauseita. Mun verellä.

Mä en vain voi ymmärtää, miksei se voi jättää mua rauhaan. Mä en jaksaisi sitä enää. Lopettaisi mun väijymisen ja ahdistelun.

Miksi ahdistus jaksaa piinata mua. Miks se tekee niin.

 ANTAISIT MUN JO OLLA.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti ahdistus vähenee tänä vuonna.
Toivottavasti!
 

Käyttäjän kaikki runot