Sairaan kaunis rakkaustarina

Runoilija tarina_trrrauma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.12.2023
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 17:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä on tarinoilleni/novelleilleni pyhitetty tilini, joka kulkee nyt nimellä tarina_trrrauma. Halusin erotella runoni ja tarinani kahdelle eri käyttäjälle, jotenkin se tuntui selkeämmältä, että trrrauma kirjoittaa vain runoja ja tarina_trrrauma tarinoita 😄 

Terveisin,
runoilija trrrauma
 
Myönnä. Se oli sairasta meidän molempien puolelta. Meidän suhde ei ollut tervettä nähnytkään. Me oltiin vain kaksi toisistaan riippuvaista, jotka roikkuivat samasta hirttosilmukasta. Se meidän suhde ja kommunikaatio, meidän maaginen muka-yhteys oli pelkkää vuoronperäistä narsistista huomionhakua. Minä, minä, minä. Eiku sinä, sinä, sinä. Minä, sinä, minä, sinä. Mulle, sulle, mulle, sulle. Anna, anna, anna. Auta, auta, auta. Se meidän maailmankaikkeuden kokoinen muka-rakkaus oli oikeasti vain yhtä helvetin epätasapainoista vuoristorataa, jossa mentiin kohti ääretöntä ja sen ääripäitä, ja niidenkin yli.

Rakkaudeksi ja Seitsemänneksi Taivaaksi me sitä luultiin, varmaankin niiden vuoristoradan huippujen vuoksi, jolloin vatsanpohjasta sieppasi ja sydän läpätti. Mutta ollaanpas nyt ihan totuudenmukaisia; se oli pelkkää kaaosta, ja Taivaasta päädyttiin suoraan Helvettiin ja tunneskaalan pohjalukemiin. Se oli ihan sairasta menoa, rakkaani.

Sitä se oli. Se meidän sairaan kaunis rakkaustarina.
 
Selite: 
Tarinaversio runostani "Sairaan kaunis rakkaustarina"
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, tuon kaltaisia tarinoita on varmasti paljon maailmassa.
 

Käyttäjän kaikki runot