Terveisiä menneisyydestä

Runoilija tarina_trrrauma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.12.2023
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 17:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä on tarinoilleni/novelleilleni pyhitetty tilini, joka kulkee nyt nimellä tarina_trrrauma. Halusin erotella runoni ja tarinani kahdelle eri käyttäjälle, jotenkin se tuntui selkeämmältä, että trrrauma kirjoittaa vain runoja ja tarina_trrrauma tarinoita 😄 

Terveisin,
runoilija trrrauma
 
Hei, rakas ystävä. Muistatko minut vielä?
 
Siitä on jo aikaa, kun viimeksi juteltiin. Mutta olen etsinyt sinua jo kotvasen, yrittäen löytää sinut kaikkien näiden miljoonien kasvojen joukosta. Olit joskus ystäväni, mutta minä kadotin sinut vuosikausiksi sen raivoavan myrskyn vuoksi, johon itse jouduin. Sinä et varmaan edes muista minua enää, mutta minä puolestani olen ajatellut sinua usein. Olet käväissyt vähän väliä mielessäni muistuttamassa itsestäsi, sydämestäni et ole koskaan lähtenytkään. Haluaisin että tietäisit, että olen ajatellut sinua, ja että muistan sinut yhä. Että muistelen sinua yhä..
 
Olen muistellut sinua hyvin paljon, toivoen koko lukemattomia kertoja pirstaloituneen sydämeni joka ikisen sirun pohjasta, että voit hyvin ja olet kunnossa. Toivon kovasti, että olet hengissä ja voit hyvin. Paremmin, kuin silloin vuosia sitten, kun kannattelimme toisiamme sen pimeyden läpi.. Ja vaikka se kuulostaakin sinusta varmasti oudolta, niin olen yhä huolissani sinusta. Sinä et varmaankaan tosiaan edes muista minua, mutta minä muistan sinut ja olen ollut aina sinusta huolissani. Olen yhä, ja tulen olemaan varmaan aina. Sinä olit vähintään yhtä rikki kuin minä olin ja olen edelleen. En vain voi olla kantamatta huolta sinusta, kun tiedän sen.. Kunpa löytäisin sinut vielä joskus. Kunpa voisin kulkea vielä joskus rinnallasi ja olla tukenasi, kuten ennen.. Nyt en voi muuta kuin lähettää universumille ja kaikille muillekin korkeammille voimille toiveita, että olet kunnossa. En voi muuta kuin toivoa, että voit nykyisin hyvin siellä missä oletkin. Toivottavasti ylipäätään olet vielä siellä jossain. Ja toivottavasti olet onnellinen..
 
Toivon, että joskus luet nämä terveiseni. Terveiset menneisyyden haamulta, joka tahtoisi vielä joskus olla osa nykypäivääsi.
 
Hei vanha ystäväni, minä olen niin pahoillani, että päästin kädestäsi irti.
 
 

Terveisin,
ikuisesti ystäväsi
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen "kirje" menneisyydestä.
 

Käyttäjän kaikki runot