Ulosotossa

Runoilija kottarainen

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun se on valmis sen tietää, se enää hetken voi kestää.
On toisinaan onnea vaikeeta sietää."
 
Minä ikään kuin unohdin

Olen täyttänyt päiväni työllä
harrastuksilla, pakollisilla tavoitteilla
ajan kuluksi opiskelulla
ja leikkimällä perhettä sivussa
Yrittämällä olla läsnäoleva vanhempi
rakastava puoliso ja kokonainen ihminen
perheenjäsen ja aina tavoitettavissa

Laittamalla niin sanotusti julkisivuni kuntoon

Unohduin sisältä ontoksi, tavallaan onnelliseksi
mutta täysin tyytyväiseksi
kunnes kysyttiin, mitkä ovat niitä asioita jotka
tekevät sinut itsesi iloiseksi.

Iloiseksi. Ai jokin muu kuin perhe ja lapset ja sen semmoiset?

Ja minä muistin, etten ole aikoihin maksanut
rakkausrunoille jäsenmaksuani
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lopussa on todellakin hyvin tärkeä muistaminen.
 

Käyttäjän kaikki runot