Joka päivä treenipäivä

Runoilija kottarainen

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun se on valmis sen tietää, se enää hetken voi kestää.
On toisinaan onnea vaikeeta sietää."
 
Elämään kuuluu tietynlainen
määrä paskaa, 
kurjuutta ja kipua
Huonoja päiviä joina ei
vain saa mistään otetta
ilman, että se enteilee
mitään sen vakavampaa

Joinain päivinä kuuluu
piehtaroida pahassa olossa,
antaa itsensä hajota palasiksi
jotta voi nousta taas
Kohdata uuden, paremman päivän
ja sanoa itseään 
NORMAALIKSI

Sanotaan, että kipu kasvattaa ja tottahan se on -
niin lihaksissa kuin mielessäkin, mikrovaurioita vaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tahallaan ei pidä saattaa itseään kipeäksi, se on kurjaa.
Totta joka sana!
Paskan määrä olkoon vakio.
 

Käyttäjän kaikki runot