Tyhjä, turta, ihminen

Runoilija kottarainen

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun se on valmis sen tietää, se enää hetken voi kestää.
On toisinaan onnea vaikeeta sietää."
 
Haluaisin todeta vain,
että olen tyhjä
Mutta se olisi
väärin sanottu

Ennemminkin turta
täynnä kipua ja sydänsurua
Syyllisyyttä ja jossittelua.

Minä olen pahoillani

Olen pahoillani

Niin kovin pahoillani

Ja silti tiedän, että
tästä taas noustaan
koska se on inhimillistä
ja me olemme
kaikki ihmisiä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, me kaikki ollaan ihmisiä, valoa kohti.
 

Käyttäjän kaikki runot