Jäinen linna

Runoilija Sokolniki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2008
Viimeksi paikalla: 12.2.2017 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäinen linna
minut vangitsee.

Rakkaus ei
koskaan syntynyt,
viha kuoli
vanhuuteen.

Jäljellä on enää
näkymättömän
ja äänettömän
loputon kaipaus.

Tahdon löytää
uuteen kotiini.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot